0166 663 001 Ma - Vrij 08:00 - 17:00 en Za 08:00 - 12:00 Molenweg 36, 4694 BE Scherpenisse

Verbouwingen

Wij zijn uw partner in de bouw!

Verbouwen op een snelle en efficiënte manier.

Houtskeletbouw voor verbouwingen.

Door de relatief lichte constructie van HSB en door de snelle bouwmethode is houtskeletbouw ook erg geschikt voor verbouwingen. Doordat we de elementen voor uw aanbouw/opbouw al voorfabriceren in onze werkplaats hoeft uw woning maar korte tijd open te zijn.

Meestal binnen 1 dag weer dicht
De elementen voorzien wij in de werkplaats al van kozijnen en waar het kan van gevelbekleding. Zeker bij een opbouw is het erg belangrijk dat de woning binnen 1 dag weer dicht is. In de meeste gevallen lukt dat ook. Mede doordat we bereid zijn om lange dagen te maken.

Ook voor uw verbouwing op maat staan wij voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Circulair verbouwen.

Milieuvriendelijk bouwen betekent meer dan alleen energie besparen bij het eindgebruik van  de woning. Houtskeletbouw is door het gebruik van hout al milieuvriendelijker dan traditionele bouw doordat hout een materiaal is wat weer aan kan groeien. Maar waar het kan willen wij als bedrijf zo min mogelijk materialen weggooien.

In 2019 troffen wij een klant die onze visie ten opzichte van circulair leven volledig onderschrijft.

In onderstaand filmpje tonen wij een mooi voorbeeld van de verbouwing bij deze familie in Scherpenisse waar alle materialen die nog prima van kwaliteit waren hergebruikt zijn.

De bestaande sporenkap van deze woning was nog goed, maar de kap was te laag om slaapkamers te realiseren op de bovenverdieping. We hebben de kap open gezaagd, opgekrikt en verhoogd. De kap is voorzien van goede isolatie en 3 nieuwe dakkapellen waardoor er nu een badkamer, een bergruimte en 3 flinke slaapkamers gerealiseerd zijn. De dakpannen konden tijdens het hele project op het dak blijven liggen. Wel zijn ze gereinigd en voorzien van een nieuwe kleur. De kleur is aangepast aan de extra dakpannen die we bij moesten bestellen omdat het dak groter is geworden.

Casco houtskeletbouw elementen voor uw eigen verbouwing.

Ook als u zelf uw verbouwing (gedeeltelijk) wilt uitvoeren kunnen wij losse elementen voor u fabriceren in onze werkplaats. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel of elementen voor een aanbouw. U kunt de elementen zelf plaatsen, maar uiteraard doen wij dit graag voor u waarna u uw verbouwing zelf afmaakt.

Kies voor Stema Bouwbedrijf

Stema bouwbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen op basis van houtskeletbouw. Ons bedrijf is opgericht in 2008 door Stephan en (schoon-)vader Mart. Sinds 2012 is onze werkplaats te vinden in het Zeeuwse Sint Maartensdijk. Met een klein vakkundig team hebben wij al veel opdrachten uitgevoerd in zuidwest Nederland.

  • De vakman die met u meedenkt
  • Rust en weinig mensen op de bouwplaats
  • De bouw bezoeken wanneer het u uitkomt
  • Wijzigen tijdens bouwproces geen probleem