0166 663 001 Ma - Vrij 08:00 - 17:00 en Za 08:00 - 12:00 Molenweg 36, 4694 BE Scherpenisse

Over Stema

Wij zijn uw partner in de bouw!

Waarom kiezen voor Stema Bouwbedrijf?

U zoekt een vakman die graag met u meedenkt.

Een van de sterkste punten van Stema bouwbedrijf is dat wij niet denken in problemen, maar in oplossingen. We zijn een klein, flexibel bouwbedrijf en we hebben erg veel vakkennis in huis. Wij worden blij van tevreden klanten. Ook zijn we constant op zoek naar manieren om ons werk op een efficiƫntere manier uit te kunnen voeren zodat we de bouwtijd voor u kunnen verkorten. Ons bedrijf bestaat sinds 2008 maar ook voor die tijd hebben we al ruime ervaring opgedaan in de bouw.

U wilt graag minder mensen op de bouwplaats

Zowel bij een verbouwing als bij nieuwbouw geldt: hoe meer mensen op de bouwplaats, hoe chaotischer het vaak wordt. Stema bouwbedrijf bestaat uit een vrij klein team van goed op elkaar ingewerkte allrounders. Naast ons vaste personeel huren we vaak dezelfde uitstekende zzp-ers in. Rustige mensen die goed zien wat er moet gebeuren. Als er tijdens een verbouwing een leiding verlegd moet worden of een radiator verplaatst hoeft er niet direct een elektricien of loodgieter bij te komen. Dat doen we zelf. Tijdens de hele bouw of verbouwing heeft u dus meestal maar te maken met 2 of 3 mensen.

U wilt uw woning in aanbouw kunnen bezoeken wanneer het u uitkomt.

Uw woning bezoeken tijdens de bouw is voor ons geen enkel probleem. We begrijpen dat u de vorderingen graag goed bijhoudt. Want wat is er nu leuker dan uw eigen droomhuis te zien groeien van fundering tot afbouw? Ook tijdens de voorfabricage in onze eigen werkplaats bent u welkom.

U wilt tijdens het bouwproces voor zover mogelijk nog dingen kunnen wijzigen.

Een stopcontact op een andere plaats of zelfs een wand tijdens de voorfabricage nog wat verplaatsen is bij ons meestal geen probleem. Vaak kan dat zonder extra kosten.

Kies voor Stema Bouwbedrijf

Stema bouwbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen op basis van houtskeletbouw. Ons bedrijf is opgericht in 2008 door Stephan en (schoon-)vader Mart. Sinds 2012 is onze werkplaats te vinden in het Zeeuwse Sint Maartensdijk. Met een klein vakkundig team hebben wij al veel opdrachten uitgevoerd in zuidwest Nederland.

  • De vakman die met u meedenkt
  • Rust en weinig mensen op de bouwplaats
  • De bouw bezoeken wanneer het u uitkomt
  • Wijzigen tijdens bouwproces geen probleem

U wilt gaan (ver)bouwen?

Kies voor een klein team van goede allrounders.

Maak kennis met ons team.

Naast dit vaste team huren wij regelmatig mensen in waar we vaak al jaren goede ervaringen mee hebben.

Stephan Hollebrandse

Eigenaar / Bouwkundige

Sonja Hollebrandse – van Houte

Mede eigenaar & verkoop

Alwin Hollebrandse

Parttime timmerman

Marnix Hollebrandse

Parttime timmerman

Adrian Schot

Timmerman