0166 663 001 Ma - Vrij 08:00 - 17:00 en Za 08:00 - 12:00 Molenweg 36, 4694 BE Scherpenisse

Over Stema

Wij zijn uw partner in de bouw!

4 redenen om te kiezen voor stema

Home » Over Stema

1. U zoekt een vakman die graag met u meedenkt

Een van de sterkste punten van Stema bouwbedrijf is dat wij niet denken in problemen, maar in oplossingen. We zijn een klein bouwbedrijf, maar we hebben erg veel vakkennis in huis. Voor ons is het belangrijkste dat we uw wensen kunnen uitvoeren. Ook zijn we constant op zoek naar manieren om ons werk op een efficiëntere manier uit te kunnen voeren zodat we de bouwtijd voor u kunnen verkorten. Sinds 2008 zijn wij Stema Bouwbedrijf, maar ook voor die tijd hebben we al ruime ervaring opgedaan in de bouw.

2. U houdt van rust en weinig mensen op de bouwplaats

Vooral bij een verbouwing kan het erg belastend zijn als er een aantal weken lang veel verschillende mensen bij u over de vloer komen. Stema Bouwbedrijf bestaat uit een klein team van erg goed op elkaar ingewerkte allrounders. Rustige mensen die goed zien wat er moet gebeuren. Moet er een leiding verlegd worden? Dat doen we zelf! Moet de radiator worden verplaatst? Geen probleem! Tijdens uw gehele bouw of verbouwing heeft u dus meestal maar te maken met twee of drie verschillende personen.

3. Uw woning in aanbouw bezoeken wanneer het u uitkomt.

Uw woning bezoeken tijdens het bouwproces is voor ons geen enkel probleem. We begrijpen dat u de vorderingen graag goed bijhoudt. Want wat is er nu leuker dan uw eigen droomhuis te zien groeien van fundering tot afbouw? Ook tijdens de voorfabricage in onze eigen werkplaats bent u welkom.

4. U wilt tijdens het bouwproces nog dingen kunnen wijzigen.

Een stopcontact op een andere plaats of zelfs een wand tijdens de voorfabricage nog wat verplaatsen is bij ons meestal geen probleem. Wij begrijpen namelijk heel goed dat als u de bouw voor het eerst daadwerkelijk ziet, u toch nog andere inzichten krijgt. Voor zover  mogelijk doen wij uw aanpassing vaak dan ook zonder extra kosten.

Kies voor Stema Bouwbedrijf

Stema bouwbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen op basis van houtskeletbouw. Ons bedrijf is opgericht in 2008 en inmiddels al meer dan 10 jaar actief. Sinds 2012 is onze werkplaats te vinden in het Zeeuwse Sint Maartensdijk. Met een klein vakkundig team hebben wij al veel opdrachten uitgevoerd in de regio Zuid-West Nederland.

  • De vakman die met u meedenkt
  • Rust en weinig mensen op de bouwplaats
  • De bouw bezoeken wanneer het u uitkomt
  • Wijzigen tijdens bouwproces geen probleem

U wilt gaan (ver)bouwen?

Kies voor een klein team van goede allrounders.

Maak kennis met ons team.

Naast dit vaste team huren wij regelmatig mensen in waar we vaak al jaren goede ervaringen mee hebben.

Stephan Hollebrandse

Bouwkundige

Sinds 2008 eigenaar van Stema bouwbedrijf. Als schipperskind op een binnenvaartschip geboren, heeft later als stuurman op de zeevaart gewerkt en is in 1998 in de houtskeletbouw beland waar hij zijn plek heeft gevonden. Een vakman met veel technisch inzicht die van stevig doorwerken houdt.

Sonja Hollebrandse – van Houte

Klantcontact & administratie

Sinds de oprichting in 2008 als vrouw van Stephan betrokken bij Stema Bouwbedrijf, in 2013 begonnen als verkoopster en administratief medewerkster. Het persoonlijk contact met de klanten is voor mij het mooiste aspect van de bouw.

Mart van Houte

Senior bouwadviseur

Onze senior adviseur. Sinds 1995 werkzaam in de bouwwereld en sinds de oprichting van Stema Bouwbedrijf onze rechterhand.

Alwin Hollebrandse

Oproepkracht

Alwin werkt sinds 2018 als oproepkracht in het bedrijf. Sinds hij groot genoeg was om een schroefapparaat vast te houden ging hij als zoon van Stephan en Sonja graag mee de bouw in. Hij volgt een chemiestudie op het Avans in Breda, maar zodra zijn agenda het toelaat staat hij voor ons klaar.

Marnix Hollebrandse

Oproepkracht

Marnix werkt sinds 2020 als oproepkracht bij Stema bouwbedrijf. Ook hij is een zoon van Stephan en Sonja en volgt nog een studie aan het Avans in Breda, maar dan international business Ook voor hem geldt dat hij van jongs af aan mee de bouw in ging. En ook hij werkt graag mee zodra hij tijd heeft.