0166 663 001 Ma - Vrij 08:00 - 17:00 en Za 08:00 - 12:00 Molenweg 36, 4694 BE Scherpenisse

Cascobouw

De voordeligste manier van bouwen.

Casco bouwen is voordeliger.

Home » Cascobouw

Een nieuwe woning bouwen is een hele investering. Als u zelf net als het uitvoerende team van Stema bouwbedrijf ook handig bent kunt u er ook voor kiezen om uw woning casco te laten bouwen. Dat scheelt u in de arbeidskosten. Wij maken de elementen in onze eigen werkplaats op maat en plaatsen de elementen binnen 1 tot 2 dagen voor u op de bouwplaats. Daarna kunt u zelf de woning afbouwen en inrichten.

Wat is een casco huis volgens Stema Bouwbedrijf?

Een casco huis is een huis met wind- en waterdichte buitenmuren. De buitenwanden zijn geïsoleerd en voorzien van beplating. Ook de binnenwanden zijn geïsoleerd en voorzien van beplating. Ten slotte zijn de elementen voorzien van loze leiding t.b.v. de installatie. In overleg met u kunnen wij altijd meer voor u doen.

U bepaalt zelf hoe ver u de woning afbouwt.

U kunt zelf bepalen in hoeverre u de woning zelf afbouwt. Denk bijvoorbeeld aan de funderingswerkzaamheden, metselen/gevelbekleding, pannen leggen, trappen, installatiewerk en vul verder zelf maar in. De werkzaamheden die u het mooist of makkelijkst vindt om te doen, doet u zelf. De rest kunnen wij voor u uitvoeren.

Kies voor Stema Bouwbedrijf

Stema bouwbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen op basis van houtskeletbouw. Ons bedrijf is opgericht in 2008 en inmiddels al meer dan 10 jaar actief. Sinds 2012 is onze werkplaats te vinden in het Zeeuwse Sint Maartensdijk. Met een klein vakkundig team hebben wij al veel opdrachten uitgevoerd in de regio Zuid-West Nederland.

  • De vakman die met u meedenkt
  • Rust en weinig mensen op de bouwplaats
  • De bouw bezoeken wanneer het u uitkomt
  • Wijzigen tijdens bouwproces geen probleem

Stema Bouwbedrijf Algemeen

Molenweg 36, 4694 BE Scherpenisse
0166 663 001 info@stemabouwbedrijf.nl

Sonja Hollebrandse

Klantcontact & administratie
0629 022 004 info@stemabouwbedrijf.nl

Stephan Hollebrandse

Bouwkundige
0651 436 144 info@stemabouwbedrijf.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op