0166 663 001 Ma - Vrij 08:00 - 17:00 en Za 08:00 - 12:00 Molenweg 36, 4694 BE Scherpenisse

Categorie

Nieuwbouw

Vrijstaande woning

In 2019 hebben wij deze prachtige vrijstaande woning in Papendrecht gebouwd. Door de combinatie van zonnepanelen, grondwarmtepomp en uitstekende isolatie is deze woning zeer energiezuinig en heel aangenaam om in te wonen.

Verbouwing entreegebouw

In 2018 hebben wij in opdracht van VKP bouw meegewerkt aan de verbouwing van dit entreegebouw aan het Herculesplein in Utrecht. Wij hebben de gevelbeplating aangebracht en de luifels bekleed met beplating.

Verbouwing schoenenwinkel naar twee woningen

In 2017 kregen wij opdracht voor dit mooie project. Dit oude winkelpand moest veranderen in twee woningen. De woningen zijn verrassend ruim geworden. Compleet opgeleverd met keukens, badkamers en tegelwerk.

Boerderij op een terp

In 2014 hebben wij deze mooi gelegen boerderij in Werkendam gebouwd. Op een terp middenin de Noordwaard bij Werkendam. Opgeleverd met kelder, badkamers, tegelwerk en aftimmering.

Twee woningen

In 2013 mochten wij in opdracht van één familie deze twee mooie woningen bouwen. Opgeleverd met badkamer, tegelwerk en aftimmering.

Twee Boerderijwoningen

In 2010 hebben wij deze twee woningen in Scherpenisse gebouwd. Twee woningen die aan de buitenkant bijna hetzelfde zijn en aan de binnenkant een heel verschillende indeling hebben. Deze twee woningen hebben wij met ons kleine bouwteam in 9 maanden compleet afgebouwd met badkamers, tegelwerk, keukens en aftimmering.

Tuinhuis

Deze ruime schuur met bergzolder hebben wij gebouwd in 2010. De schuur is gebouwd in dezelfde stijl als een van de twee boerderijwoningen.

Schuur

Dit tuinhuis is gebouwd in 2010. Achter een van de twee boerderijwoningen.