0166 663 001 Ma - Vrij 08:00 - 17:00 en Za 08:00 - 12:00 Molenweg 36, 4694 BE Scherpenisse

Categorie

Houtskeletbouw

Vrijstaande woning

In 2019 hebben wij deze prachtige vrijstaande woning in Papendrecht gebouwd. Door de combinatie van zonnepanelen, grondwarmtepomp en uitstekende isolatie is deze woning zeer energiezuinig en heel aangenaam om in te wonen.

Vervangen kap naoorlogse woning

In het voorjaar van 2020 hebben wij voor deze naoorlogse woning in Bergen op Zoom de kap geheel vernieuwd. Na de oorlog was er een hout tekort waardoor de gordingen van deze woning uit gelijmde houten I-liggers was opgebouwd. Tevens werd de kap in deze tijd geïsoleerd door middel van stro matten. Door verscheidene aanpassingen […]

Verbouwing schoenenwinkel naar twee woningen

In 2017 kregen wij opdracht voor dit mooie project. Dit oude winkelpand moest veranderen in twee woningen. De woningen zijn verrassend ruim geworden. Compleet opgeleverd met keukens, badkamers en tegelwerk.

Boerderij op een terp

In 2014 hebben wij deze mooi gelegen boerderij in Werkendam gebouwd. Op een terp middenin de Noordwaard bij Werkendam. Opgeleverd met kelder, badkamers, tegelwerk en aftimmering.

Twee woningen

In 2013 mochten wij in opdracht van één familie deze twee mooie woningen bouwen. Opgeleverd met badkamer, tegelwerk en aftimmering.

Twee Boerderijwoningen

In 2010 hebben wij deze twee woningen in Scherpenisse gebouwd. Twee woningen die aan de buitenkant bijna hetzelfde zijn en aan de binnenkant een heel verschillende indeling hebben. Deze twee woningen hebben wij met ons kleine bouwteam in 9 maanden compleet afgebouwd met badkamers, tegelwerk, keukens en aftimmering.

Aanbouw woonkamer

In Alblasserdam hebben wij in 2017 deze ruime aanbouw achter de woning geplaatst. Door deze aanbouw is de woonkamer een stuk groter geworden.

Verbouwing & aanbouw woning Rockanje

In 2017 kregen wij opdracht om de bestaande woning te verbouwen en uit te breiden met een aantal kamers. De locatie zorgde voor een aantal verassende uitdagingen omdat hier geen  vrachtwagens konden komen. Ook dit project werd opgeleverd met badkamer en tegelwerk.